2015年9月23日水曜日

Tuesday,15th September 2015

Korean Style Spicy Salmon Teriyaki Bento
サーモンの豆板醤焼き弁当

今日のおべんとう:
  • サーモンの豆板醤焼き
  • 青海苔入りだし巻き
  • パプリカとブロッコリーのハニーマスタード和え
  • ラディッシュと塩昆布のおつけもの
  • ゆで野菜
  • ごはん


豆板醤を使った照り焼き。
ネギを先に焼いて焦げ目を付けてから和えた。
ごはんはいつも、前夜に冷蔵庫で吸水させてから朝土鍋で炊くスタイル。
小さな土鍋があるので1合だけ炊いてます。

Today's obento:
  • Korean style spicy salmon teriyaki
  • Fried egg rolls with sea weed 'aonori'
  • Honey & mustard marinated peppers and broccoli stem 
  • Pickled radish & seaweed
  • Boiled vegetable
  • Rice

One of my friend flew with Korean Air and she got Chilli beans sauce for me!
Do you know? If you fly with Korean Air, you can get tubed Chilli bean paste with meal...
It is very spicy but tasty.
I used this paste to marinate Salmon. Yum!


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